Sokak ortasında eli bıçaklı Türk vatandaşını vurdular! Alman polisine tepki yağıyor: “Annesinin gözü önünde öldürdünüz”

0

İhbar üzerine olay yerine müdahale eden Alman polisi, Ertekin Özkan’ı yarı çıplak, elinde bıçakla buldu. Özkan bıçağı bırakmadı ve Alman polisi Özkan’ı vurarak öldürdü. Polis, aralarındaki mesafeye rağmen yaralama yerine öldürecek şekilde ateş ettiği için eleştirilerin odağı haline geldi.

POLİSLERİ ELİNDE BIÇAKLA YARI ÇIPLA KARŞILANDI

Mannheim savcılığı ve polis departmanı cumartesi günü yaptıkları ortak açıklamada, bir kişinin polisi aradığını ve suç işlediğini iddia ettiğini söyledi. İhbar üzerine bölgeye giden polis, yarı çıplak ve elinde bıçak bulunan Özkan’la karşılaştı.

2

Özkan’ı bıçağı bırakması konusunda uyaran polis, bir süre sonra kendilerine doğru adım atan Özkan’a 4 el ateş etti. Ağır yaralanan Özkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

POLİS METRE UZAKTAN VURDU

Kaza anına ilişkin görüntüler sosyal medyada ortaya çıktı.

Videoda Ertekin Özkan, aralarında 3-4 metre mesafe varken elindeki bıçakla polise yaklaşmak istedi, polis ona ateş etti.

3

“Sakatlık nedeniyle durdurulabilirdi”

Pek çok sosyal medya kullanıcısı, Alman polisinin öldürme kastıyla ateş etmesini eleştirerek, polisin Özkan’ı doğrudan vurarak öldürmek yerine ölümcül olmayan bir yarayla durdurabileceğini söyledi.

6

“ANNEM BURADA”

Görüntülerde, Özkan’ın vurulduğu andaki bir görgü tanığının, “Annesi burada. Annesinin gözü önünde vurdun” şeklinde tepki gösterdiği, polisin de insanları olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştığı görülüyor. silahlı saldırı, cinayet. kaza.

İsimsiz-13

BAŞKONSOLOS SEZGİN AKTİF

Türkiye’nin Karlsruhe Başkonsolosu Mahmut Niyazi Sezgin, öldürülen Özkan’ın ailesini ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Sezgin, olayla ilgili polis yetkililerinden de bilgi aldı.

(AAAA-AAAA)

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yeni dolandırıcılık oyunu!  'Terör örgütü üyesisiniz' dedi, 'Askeriz' yalanıyla 500 bin lira dolandırdıYeni dolandırıcılık oyunu! ‘Terör örgütü üyesisiniz’ dedi, ‘Askeriz’ yalanıyla 500 bin lira dolandırdı
18 yaşındaki kız, 2 çocuklu komşusuyla kaçtı!  Şaşırtıcı kelimeler18 yaşındaki kız, 2 çocuklu komşusuyla kaçtı! Şaşırtıcı kelimeler
Yurt dışından emekli olanlar için yeni karar!  4 yıl kalabilirYurt dışından emekli olanlar için yeni karar! 4 yıl kalabilir

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking