Sokak röportajı sosyal medyada gündem oldu! Acun Ilıcalı tepkisiz kalamadı

0

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte iftar sonrası sokak röportajları yapılmaya başlandı. Erzurum’da yapılan bir röportaj sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Erzurumlu bir kadına iftardan sonra yürürken mikrofon uzatıldığında; “Vallahi Ramazan’ın ilk günü çok güzel geçti. Yedik, içtik, şiştik. Bak ne kadar güzel. Aslında Erzurum halkını da sevmiyorum. Ben de buralıyım. Ben de kendimi sevmiyorum. “Biraz daha kültürlü olsak daha iyi olur” dedi.

Röportajın Erzurum Gaste’nin Instagram hesabından yayınlanacağını öğrenen kadın, ‘Rezil olacağım. Ya adamımız bunu görseydi? “Son zamanlarda bir kriz geçirdi” dedi.

röportaj 2

SOSYAL MEDYADA VİRAL HALİNE GEÇTİ

Röportajı eşine selam göndererek sonlandıran Erzurumlu kadının samimi tavrı ve “Erzurumlu” yorumu sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

röportaj 1

Aslen Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bu röportaja kayıtsız kalamadı. Röportajı sosyal medya hesabından yayınlayan Ilıcalı, videoya kalp emojisi ekledi.

Acun Twitter

Sosyal medyada; “Şimdi plan yap kardeşim”, “Survivor davetinin geleceğine eminim” gibi yorumlar yapıldı.

Keşfetmek

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İkinci çocuklarını kucaklarına aldılar!  İlk kare...İkinci çocuklarını kucaklarına aldılar! İlk kare…
Bir ailenin evine çok şeyle girdi!  Poyraz'la ilgili bomba sözlerBir ailenin evine çok şeyle girdi! Poyraz’la ilgili bomba sözler
İşler yine karışacak!  Doğa'ya bomba ortağı İşler yine karışacak! Doğa’ya bomba ortağı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking