Son dakika: Fatih Altaylı hakkında 2 ayrı soruşturma! Ege Akersoy için yaptığı “Eline sağlık” paylaşımı gündem olmuştu! Şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrıldı

0

Son dakika: İstanbul’da düzenlenen “Şehitlere Merhamet, Filistin’e Destek, İsrail’e Lanet” yürüyüşü sonrasında Kalime Tevhid bayrağını açan İsmail Aydemir’e yumruk atan üniversite öğrencisi Ege Akersoy tutuklandı. Bu olaydan kısa bir süre sonra sosyal medya hesabında “Aferin” yazan gazeteci Fatih Altaylı gündem oldu.

FATİH ALTAYLI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Başsavcılığı, 1 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen “Şehitlerimize rahmet, Filistin’e destek, İsrail’e lanet” yürüyüşü sonrasında İsmail Aydemir’e yumruk atan şüpheli Ege Akersoy hakkında Altaylı hakkında açıklama yaptı. medya hesabından “suç ve suçluyu övme” suçlamasıyla “sağlık” spotu hakkında resmi soruşturma başlattı.

Ekran görüntüsü 2024-01-03 001547

“ŞÜPHELİ” OLARAK İfadeye ÇAĞIRILDI

Öte yandan Başsavcılık, 24 Aralık 2023’te video paylaşım platformunda yayınlanan videoda Altaylı hakkında, “halkın bir kesimini açıkça kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağıladığı” sözlerinden dolayı Altaylı hakkında şunları söyledi: Ankara’da düzenlenen ve hakkında ayrı bir soruşturma başlatılan “İsrail’i ve PKK’yı Lanetleme Mitingi”ne katılanlara karşı kullanıldı.

Altaylı’nın soruşturmada şüpheli olarak ifadeye çağrıldığı öğrenildi. (AA)

Keşfetmek

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Fatih Altaylı'nın videosu sosyal medyada viral oldu! Fatih Altaylı’nın videosu sosyal medyada viral oldu!
Şarjda bırakılan cep telefonu dehşet yarattıŞarjda bırakılan cep telefonu dehşet yarattı
Babasından aldığı arabayı izinsiz hurdaya çevirdi! Babasından aldığı arabayı izinsiz hurdaya çevirdi!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking