SON DAKİKA | İsrail bu kez Refah’a saldırdı! 100’den fazla kişi hayatını kaybetti

0

Son dakika haber: Filistin’in resmi haber ajansı WAFA, yaptığı açıklamada, İsrail’in güvenli bölge olduğu iddiasıyla insanları sınır dışı ettiği Mısır’ın Gazze sınırındaki Refah’a düzenlenen saldırılarda 100’den fazla kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Filistin Kızılayı da İsrail saldırılarının Refah kentinin merkezinde yoğunlaştığını ve sivil evlerin de hedef alındığını duyurdu.

Kuveyt Hastanesi Müdürü Suhayb al-Hims, hastanenin çok tehlikeli durumdaki yaralılarla dolu olduğunu, yeterli ilaç ve serumun bulunmadığını söyledi.

Yerel kaynaklar, savaş uçaklarının yoğun topçu ateşi ve denizden yoğun savaş gemisi ateşiyle eş zamanlı 40’a yakın hava saldırısı düzenlediğini, çoğunlukla yerinden edilenlerin sığındığı çok sayıda ev ve camiyi vurduğunu kaydetti.Bu içerik Devrim Karadağ tarafından yayınlanmıştır.

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Savunma Bakanı yine hastaneye kaldırıldı!Savunma Bakanı yine hastaneye kaldırıldı!
Ölüm dışında her şeye çare: bilinen adıyla Ölüm dışında her şeye şifa: “kutsanmış tohum” olarak bilinir
Hesabına 500 bin TL yatırılınca karakola gitti ve gerçek ortaya çıktı.Hesabına 500 bin TL yatırılınca karakola gitti ve gerçek ortaya çıktı.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking