Sosyal medyada büyük tepki çekti! Çocuğuna şiddet uygulayan baba gözaltına alındı! Bakanlıktan açıklama

0

Sosyal medyada yayılan ve bir babanın kemerle çocuğa şiddet uyguladığı görüntüler büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından İl Jandarma Komutanlığı ekipleri müdahale etti.

GÖZALTI

Ekipler, paylaşılan görüntüleri inceleyerek kimliği belirlenen Suriye Ulusal SS’sini evinde yakalayarak gözaltına aldı. Jandarmada düzenlenen SS operasyonlarının devam ettiği iddia edildi.

BAKANLIK AÇIKLAMASI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da olaya müdahale etti. Bakanlık, hukuki sürece dahil edildiğini ve şiddet gören çocuk ile iki erkek kardeşinin koruma altına alındığını duyurdu. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Mersinli bir babanın oğluna şiddet uyguladığı bazı sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görüldü. Bakanlığımıza bağlı Mersin İl Müdürlüğü’nün yaptığı raporla Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmaların ardından ilgili kişiye ulaşılarak gözaltına alındı.

Bakanlığımız uzmanları tarafından yapılan değerlendirmelerin ardından şiddete uğrayan çocuk ve iki erkek kardeşi hakkında tedbir talebinde bulunuldu ve talebimiz adli makam tarafından kabul edilerek çocuklar Bakanlığımız enstitüsüne yerleştirildi.

Bakanlığımız olayla ilgili tüm hukuki süreçlerde yer almakta ve konuyu yakından takip etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yüz binlerce kişi Tel Aviv'den Kudüs'e yürüdü!Yüz binlerce kişi Tel Aviv’den Kudüs’e yürüdü!
Otobüs devrildi: 15 kişi yaralandı!Otobüs devrildi: 15 kişi yaralandı!
HÜDA PAR İl Başkanlığına Saldırı!  Bir kişi öldü!  Bakan Yerlikaya'dan AçıklamaHÜDA PAR İl Başkanlığına Saldırı! Bir kişi öldü! Bakan Yerlikaya’dan Açıklama

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking