Trabzonspor bombayı patlatıyor! Karadeniz ekibi geçen sezon Galatasaray’ın istediği Alexis Sanchez için harekete geçtiTrabzonspor

0

Süper Lig kulüpleri yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken Inter'le sözleşmesi sona eren Alexis Sanchez için sürpriz gelişmeler yaşandı.

AYRILIŞ HAZIRLIĞI

Inter'le sözleşmesi sona eren Alexis Sanchez'in yeni sözleşme imzalaması beklenmezken, Süper Lig devinin kendisi için hamle yaptığı anlaşılıyor.

Alexis-Sanchez-Inter-Milano-3

Trabzonspor yönetimi, transfer döneminde üst düzey bir yıldız oyuncuyu takıma kazandırmayı hedefliyor. Bordo-Mavililer bu hamlesiyle heyecan yaratarak taraftarını yeniden stada kazandırmak istiyor. İspanyol basını flaş bir açıklama yayınladı.

AS gazetesi, Inter'le sözleşmesi sona eren Alexis Sanchez'in Storm'un gündeminde olduğunu yazıyor. Haberde, Trabzonspor'un 35 yaşındaki Şilili yıldızın teknik direktörüyle temasa geçtiği vurgulandı. Ancak Sanchez'in İtalya'dan Parma ve Udinese'nin yanı sıra MLS takımlarından Inter Miami ve River Plate'le de ilgilendiği iddia edildi.

DEV KULÜPLERDE OYNADI

alexis-sanchez-inter-1596115206-44541

Galatasaray, geçen sezon Barcelona, ​​Arsenal ve Manchester United gibi dev kulüplerde forma giyen Sanchez'i transfer etmeye çalıştı ancak tecrübeli oyuncu Inter'e gitti. İtalyan kulübünde 31 maçta 4 gol 5 asist yapan Sanchez'in geleceğine ilişkin henüz net bir karar vermediği vurgulandı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Montella'ya sert sözler! "Onu oynamamak çılgınlık"Montella'ya sert sözler! “Onu oynamamak çılgınlık.”
Montella hakeme çok kızdı! Montella hakeme çok kızdı! “Eğer hata yapmaya devam ederlerse…”
Terim'in kızı Ali Koç ve F.Bahçe'yi gönderiyor!Terim'in kızı Ali Koç ve F.Bahçe'yi gönderiyor!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking