Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in yatak sahnesi çok konuşulmuştu! Birbirlerine övgü yağdırdılar

0

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in paylaştığı ‘Yarın Yokmuş Gibi’ dizisi 14 Şubat’ta GAİN’de izleyiciyle buluştu.

Dört bölümlük mini dizi “Like There No Tomorrow”un fragmanındaki cesur sahnelerden çokça bahsedildi.

Deneyimli bir gazeteci ve genç bir oyuncunun hikayesini etkileyici bir şekilde anlatan dizide, iki oyuncunun başarılı performansı ve uyumu ve özellikle Tuba Büyüküstün’ün değişimi büyük ilgi gördü.

Birsen Altuntaş’ın Youtube kanalına ünlü isimler konuk oldu. Dizi hakkında konuşan Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün birbirlerine övgüler yağdırdı.

“PIRIL PIRIL MECLİSİYOR TUBA”

Ergenç “Tuba Büyüküstün’le çalışmak büyük bir keyifti. Birlikte çok güzel bir alışveriş yaşadık… Her zaman ilk kez tanışıyor ve birlikte çalışıyormuşuz gibi hissettik… O gerçekten harika bir ortak… Tüm sahnelerde birçok duyguyu ele aldık, üzerinde çalıştık ve başardık. bir sürü şeyle geldi ve Tuba gerçekten parlıyor…” dedi. .

tuba-halit4

Tuba Büyüküstün, “Halit Ergenç’i tek kelimeyle ortak olarak tanımlasanız ne derdiniz?” Soruya şu şekilde cevap verdi:

“Halit Ergenç’i tek kelimeyle anlatabilir misiniz? Tek kelimeyle anlatamam ama Halit gerçekten o an sahnede doğru yere gelinceye kadar düşünmeyi bırakmayan bir oyuncu ve bu da beni çok rahatlatıyor aslında… Neden oyuncu olsun ki? “Hadi şöyle yapalım” diyor. Ben öyle olmadığım için o noktada gerçekten güvenebilir ve rahatlayabilirdim.

“YENİDEN BİRLİKTE ÇALIŞABİLİRİZ”

tuba-halit1

Ortaklar arasında güvenin önemine dikkat çeken Halit Ergenç, şunları ekledi:

“Tuba için de aynı şeyi söyleyebilirim… Karşılıklı güven ve o güvenin sağladığı rahatlık bu tür işlerde çok önemli… Kendimize güzel bir güven ortamı yarattık ve bu da aramızda bir alışverişe, rahat bir otoyol oluşmasına neden oldu. … Sanki ikimizin arasında bir otoyol vardı… Çok güzel bir an oldu.” Oyun alanı oluşturduk. Bu anlamda Tuba ile çalışmak çok rahattı. Onlarla çalışmanın çok keyifli olduğunu söyleyebilirim… Elbette tekrar birlikte çalışabiliriz…”

halit-tuba8

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Pavyon hayatını şöyle anlattı: Pavyondaki yaşamını şöyle anlattı: “Sabah yarı çıplak kızlar…”
Çocuk meselesi gündemdeydi!  Sözlerine cevap verdiÇocuk meselesi gündemdeydi! Sözlerine cevap verdi
İdam ilanı başını ağrıttı!  Kuryenin cezası açıklandıİdam ilanı başını ağrıttı! Kuryenin cezası açıklandı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking