Uçuşa kapatılan Atatürk Havalimanı Bilal Erdoğan’ın festival alanı oldu – Son Dakika Siyaset Haberleri

0

Atatürk Havalimanı daha önce de Bilal Erdoğan'ın düzenlediği festivallere ev sahipliği yapmıştı. Bu yılki açılış törenine Gençlik ve Spor Başkanı Osman Aşkın Bak ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala katıldı.

Dünya Etnospor Konfederasyonu (WEC) tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen festival, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 4 gün sürecek.

Açılış töreninde konuşan Bilal Erdoğan, “Kültür Festivali”ne ilişkin bilgiler vererek, dünyanın birçok yerinden katılımcıların bulunduğunu söyledi.

DAHA ÖNCE YENİKAPI'DA YAPILMIŞTI

Festivalin ikinci ve üçüncü yılında Yenikapı Meydanı tercih edilirken, 2019 yılından bu yana Atatürk Havalimanı tercih ediliyor. Bu yıl tercihte herhangi bir değişiklik olmadı.

KOMPLEKTEN ŞİKAYET OLDU

Öte yandan geçtiğimiz hafta CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu üyesi Zeynel Emre, ayrılan bölüme külliye yapıldığı yönündeki suçlamaları TBMM gündemine taşımıştı. Cerrahpasa sosyetesi için. Tıp Fakültesi'nin Atatürk Havalimanı kampüsüne taşınması bekleniyor.

Pandemi döneminde pistine hastane inşa edilen havalimanının millet bahçesine dönüştürülmesi için Nisan 2022'de ihale yapıldı ve Mayıs 2022'de pistin yıkımına başlandı.

İhaleyi 2 milyar 127 milyon 978 bin lira teklif veren Yapı&Yapı şirketi kazandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), iptal davası açtı.

Son yerel seçimler öncesinde İstanbul'da AKP adayı Murat Kurum için AKP Genel Başkanı ve Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde havalimanında “Büyük İstanbul Mitingi” düzenlendi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber