Yeniden başkan olursam, Prens Harry yalnız kalacak

0

Sussex çifti 2020’de ABD’ye taşındı ancak Trump, Biden yönetiminin onlara “fazla iyi” davrandığını söyledi.

Cumartesi günü Washington DC yakınlarındaki Muhafazakar Siyasi Eylem Konferansı’nda konuşan Trump, Express’e şunları söyledi:

“Onu korumazdım. Kraliçeye ihanet etti. Bu affedilemez. Bana kalsaydı yalnız kalırdı.”


isim krizi

Bu yıl yayınlanan yeni bir kitap, Kraliçe Elizabeth’in, Harry ve Meghan Markle’ın kızlarına Lilibet adını vermesini onayladığı için öfkelendiğini iddia ediyor.

Kızlarının 2021 yılında dünyaya geleceğini duyuran Harry ve Meghan, yaptıkları açıklamada kız çocuğuna aile takma adı Lilibet olan Kraliçe’nin adını verdiklerini söylediler.

Öte yandan kraliyet gazetecisi Robert Hardman, yeni otobiyografisinde çiftin Kraliçe’nin bu ismi “desteklediğini” ifade etmesinden sonra hükümdarın “her zamankinden daha fazla sinirlendiğini” iddia ediyor.

Lilibet’in isminin açıklanmasından kısa bir süre sonra BBC, bir saray kaynağının Sussex Dükü ve Düşesi’nin kızları Lilibet’in ismi hakkında “Kraliçe’ye hiçbir şey sormadığını” söylediğini bildirdi.


Göçmenlik statüsü anlaşmazlıkları

Trump’ın yorumları, ABD merkezli muhafazakar bir düşünce kuruluşunun, prensin anılarında yasa dışı uyuşturucu kullandığını itiraf etmesi nedeniyle ABD’ye yasal olarak giremeyeceğini öne sürmesinin ardından, Harry’nin göçmenlik statüsüyle ilgili yeni tartışmaların yaşandığı bir dönemde geldi.

Harry kitabında gençliğinde kokain, esrar ve psychedelic mantar kullandığını itiraf etti.

Heritage Vakfı’nın davasında, ABD yasalarının “böyle bir kişinin ülkeye girmesini genel olarak kabul edilemez kıldığı” iddia ediliyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking