Akıllı yüzükler popüler mi olacak? Apple Ring yolda

0

Akıllı yüzük kavramı 10 yılı aşkın süredir hayatımızda yer almakta ve ilk tanıtıldığı günden bu yana önemli bir gelişme göstermektedir. Ancak ya akıllı telefonlar ya da diğer teknolojik cihazlar gibi farklı özelliklere sahip değildi ya da popülerleşemedi. Doğal olarak teknoloji şirketleri daha fazla kar getiren cihazlara yatırım yaptı. Ünlü isimler de akıllı yüzüklerini tanıttı ancak henüz akıllı saatler veya diğer giyilebilir akıllı cihazlar kadar milyonlarca kişiye ulaşmadı. Şu anda buradaki en dikkat çekici isim Oura.

Öte yandan Google geçtiğimiz günlerde Galaxy Ring isimli cihazını tanıttı. Dikkatleri bu alana çekmeyi başardı ve iştah yeniden artmaya başladı.

ELMA YÜZÜĞÜ NASIL OLACAK?

Yeni gelen bilgilere göre Apple Ring olarak adlandırılması gereken bir akıllı yüzük geliştirilme aşamasında. Apple yıllardır akıllı giyilebilir cihazlarda kullanılmak üzere onlarca, hatta yüzlerce patent aldı. Bu patentlerden bazıları akıllı yüzüklerde kullanılabilecek özellikler içeriyor.

Şirketin akıllı yüzüğünün, sağlık verileri izlemenin yanı sıra Apple Watch ve daha fazlasıyla entegre olabilen bir cihazı da içermesi bekleniyor. Apple Ring ile ilgili şu an için resmi bir belge, açıklama ya da bilgi bulunmuyor, bunlar sadece söylenti ancak Apple’ın sağlığa yaptığı yatırımlar göz önüne alındığında akıllı yüzük geliştirmesi pek de mantıksız görünmüyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking