Alain Delon’un çocukları ‘miras’ kavgasına tutuştu

0

Montargis savcılığı, 11 Ocak’ta 88 yaşındaki ünlü oyuncu Alain Delon’un sağlık durumlarını değerlendirmek üzere doktor görevlendirdi.

Hareket, avukatların Delon ve oğlu Anthony için yaptığı yasal koruma taleplerinin ardından yapıldı. Bu kararla birlikte Delon’un çocukları arasında devam eden çatışma yeni bir aşamaya ulaştı.

Liberation internet sitesinde yer alan habere göre Delon, 2019 yılında felç geçirdi ve o tarihten bu yana sağlık durumu kötüleşti.

Oğulları Anthony ve Alain-Fabien, kız kardeşleri Anouchka’nın babalarını manipüle ettiğini ve sağlığını sakladığını iddia ediyor. Anouchka, ağabeylerinin babalarının hayatını tehlikeye atarak onların İsviçre’ye taşınmasını engellediğini söylüyor.

Alain-Fabien, Paris Match’e verdiği röportajda Anouchka’nın babası üzerindeki etkisini eleştirdi. Ayrıca Alain Delon’un bazen kendi ortamında bazen uzakta olduğunu ve çoğu zaman düşüncelerinde kaybolduğunu belirtti.

Yasal işlemler sırasında Alain-Fabien, Anouchka hakkında “çaresiz bir kişinin istismar edildiği” iddiasıyla şikayette bulundu. Anthony, Alain Delon’un sağlığıyla ilgili bilgilerin saklandığını iddia ederek Anouchka’ya karşı şikayette bulundu.

ULUSAL TARTIŞMA DEVAM EDİYOR

Medya ve sosyal medya aracılığıyla yürütülen bu çatışma, Alain Delon’un sağlığı ve mirasının nasıl yönetileceği konusundaki belirsizlikleri ön plana çıkardı.

Anouchka, kardeşlerinin babalarının hayatını tehlikeye attığını ve İsviçre’de tedavi görmesi gerektiğini iddia ediyor. Alain Delon’un avukatı Christophe Ayela, aktörün oğlunun medyaya yaptığı açıklamalar karşısında şok olduğunu ve hakaret davası açacağını söyledi.

Bu da ünlü oyuncunun ailesindeki çatışmaların henüz bitmediğini gösteriyor.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking