Derbiye 2 gün kala olanlar oldu! Galatasaray’ı yıkan haber… ‘Davinson Sanchez ve Hakim Ziyech Fenerbahçe karşısında yok’Galatasaray

0

Süper Lig’de büyük maç için geri sayım başladı. F.Bahçe, şampiyonluğun 18. haftasında, liderlik yarışını yakından ilgilendiren mücadelede ezeli rakibi Galatasaray’ı sahasında konuk edecek.

Şampiyonanın 17. haftasında Kayserispor karşılaşmasını 9 oyuncuyla tamamlayan Sarı-Lacivertlilerde Fred ve Mert Hakan Yandaş kırmızı kart görürken, iki önemli isim Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Becao, Lincoln ve Pres’in Fenerbahçe kadrosunda yer alması beklenmezken, Edin Dzeko’nun durumu maç saatinde belli olacak.

Galatasaray cephesinde ise maça günler kala camiayı korkutan bir iddia geldi.

“SANCHEZ VE ZİYECH DERBİDE DEĞİL…”

Gazeteci Barış Yurduseven’in haberine göre, Giallorossi’nin son antrenmanında görev almayan Davinson Sanchez’in yanı sıra Hakim Ziyech de derbide forma giyemeyecek.

BURUK “ACIDI” DEDİ

6932614169eadb875c001f02448a33658136f9c3

Teknik Direktör Okan Buruk, Karagümrük’ü 1-0 mağlup ettikten sonra Sanchez’le ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Sanchez’in sıkıntılı olduğunu belirten Buruk, şunları söyledi: “Davinson bizim için çok önemli bir oyuncu. Kopenhag maçında da kullanmıştık. Maç sırasında yine acı çekti. Şu anda onu dinlendiriyoruz. Tedavisine yeniden başlandı. Birkaç gün içinde durumu göreceğiz dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
F.Bahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli olduF.Bahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
Beşiktaş'ta olaylı gece! "Maçın ardından saat 01.00'de üç antrenör tesise geldi."Beşiktaş’ta olaylı gece! “Maçın ardından saat 13.00’te üç teknik direktör stada geldi…”
%55 şans verdi!  Yapay zeka derbiyi oynadı ve skoru açıkladı%55 şans verdi! Yapay zeka derbiyi oynadı ve skoru açıkladı

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking