Emre Belözoğlu küllerinden doğdu! Tüm rakiplerini geride bırakarak zirveye yerleşti!Mke Ankaragücü

0

Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’de dün Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan MKE Ankaragücü’nün toparlanmasına katkı sağladı.

Sezona Tolunay Kafkas’la başlayan ve ilk 7 maçta sadece 1 galibiyet alarak 6 puan toplamayı başaran sarı-lacivertli ekip, sekizinci haftadan önce teknik direktör değişikliğine gitti.

Türk futbol tarihine futbolcu olarak giren Emre Belözoğlu, kariyerine F.Bahçe’de teknik direktör olarak başlamış, daha sonra Başakşehir teknik direktörü, ardından da başkent takımının teknik direktörü olmuştur.

Belözoğlu öncesinde çıktığı 7 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 6 puanla ayrılan MKE Ankaragücü, 43 yaşındaki teknik adamın rehberliğinde sonraki 7 Süper Lig maçında 11 puan almayı başardı.

8 RESMİ MAÇTA 4 GALİBİYET

MKE Ankaragücü, Belözoğlu’na karşı oynadığı 8 resmi maçta 4 galibiyet elde etti.

Genç teknik adamla ligde 7, Ziraat Kupası’nda ise 1 maça çıkan sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşmaların 4’ünü kazanarak sahadan ikişer beraberlik ve mağlubiyetle ayrıldı.

MKE Ankaragücü, İstanbulspor’a deplasmanda mağlup olurken, Emre Belözoğlu’nun penaltı nedeniyle yedek kulübesinde yer alamadığı maçta Antalyaspor’a 4-0 farklı bir yenilgi yaşadı. Sarı-lacivertli ekip, deplasmanda RAMS Başakşehir (3-3), evinde ise Beşiktaş (1-1) ile berabere kaldı.

Yılport Samsunspor’u (2-0), Mondihome Kayserispor’u (3-0) ve Gaziantep FK’yı (1-0) gol yemeden mağlup eden MKE Ankaragücü, kupada Malatya Arguvanspor’u da 2-0 mağlup etti.

Belözoğlu yönetimindeki MKE Ankaragücü, TSYD Ankara Şube Kupası’nda özel maçta Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup etti ve bu kupayı da kazanarak moral buldu.

GNO’SUNU YÜKSELTTİ

cvbsNyLS4UWaQNLfuIelxw

Emre Belözoğlu, Süper Lig’de MKE Ankaragücü’nün sayı ortalamasını yükseltti.

Ankaragücü’nün Süper Lig’deki son 3 sezonunda Emre Belözoğlu’nun yanı sıra 7 farklı teknik adam da Ankaragücü’nü çalıştırdı.

Bir önceki Fuat Çapa yönetiminde 0,28, Mustafa Dalcı yönetiminde ise 0,94 puan ortalamaları yakalayan sarı-lacivertli ekip, Sedat Ağçay döneminde ise 1 puan ortalaması yakaladı.

Hikmet Karaman liderliğinde 1,1 sayı, Ömer Erdoğan liderliğinde 1,16 sayı ortalamaları yakalayan MKE Ankaragücü, geçen sezon takıma liderlik ettiği Tolunay Kafkas liderliğinde 1,21 sayı ortalamaları yakaladı.

Emre Belözoğlu seleflerini geride bırakarak maç başına sayı ortalamasını 1.57’ye çıkardı.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Nicolas Pepe'den Trabzonspor'a kötü haber geldiNicolas Pepe’den Trabzonspor’a kötü haber geldi
Galatasaray'da Tete krizi çıktıGalatasaray’da Tete krizi çıktı
Arda Güler'in son hali ile dalga geçtilerArda Güler’in son hali ile dalga geçtiler

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking