Yargı’nın yıldızı Pınar Deniz son pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Beğeni butonu çöktü

0

Bu yıl 49.’su düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu, Erkek Oyuncu, Yönetmen ve Dizi başta olmak üzere pek çok kategoride ödüller sahiplerini buldu. Ödül töreni öncesinde kırmızı halıda boy gösteren ünlüler arasında şıklık yarışması düzenlendi.

Hakim dizisindeki Ceylin karakteriyle büyük beğeni toplayan Pınar Deniz, sunuculuğunu Çağla Şıkel ve Cem Davran’ın yaptığı 49. Pantene Altın Kelebek Ödülü töreninde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görüldü.

Pınar Deniz1

Giydiği elbiseyle de dikkat çeken Pınar Deniz, güçlü tarzıyla geceye damgasını vurdu. Cesur pozlarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşan ünlü ismin son pozları beğeni ve yorumlar alıyor.

Pınar Deniz3

Pınar Deniz sosyal medyada; “Harikasın”, “O kadar mükemmelsin ki”, “Bu kadar muhteşem olamazsın”, “Bu güzellik çok fazla”, “Her şey muhteşem” gibi yorumlar yapıldı.

Pınar Deniz2

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Deprem canlı kaydedildi!  İşte o anlar...   Deprem canlı kaydedildi! İşte o anlar…
Detaylı jartiyer stiliyle cesur pozlar! Detaylı jartiyer stiliyle cesur pozlar! “Saklıyorum çünkü…”
Türkiye'yi terk etti! "baskıyı kaldıramadım" dedi ve ekledi...Türkiye’yi terk etti! “Baskıyı kaldıramadım” dedi ve ekledi…

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking