Nurgül Yeşilçay’ın eski eşi Cem Özer’in ilginç evlilik açıklaması şaşırttı! ‘En büyük başarım…’

0

Beşinci kez evlenen sunucu ve oyuncu Cem Özer, ‘Pembe Masa’ programında yürekten açıklamalarda bulundu. Programda Sebla Pekcan, Selin Dilmen, Esin Maraşlıoğlu ve Nurgül Yeşilçay ile olan önceki evliliklerinden bahseden Özer, Nurgül Yeşilçay ile 2004 yılında evlenip 2010 yılında boşandıklarını hatırlattı.

“ÇOK DOST OLDUK”

Cem Özer, Sebla Pekcan’dan Cemre adında bir kızı, Nurgül Yeşilçay’dan ise Osman Nejat adında bir oğlu olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “En büyük başarım boşanmak. Annemle aynı evde eş olamadım. iki çocuğum var ama boşandıktan sonra çok iyi arkadaş olduk, benim çocuklarım da öyle, “O yüzden çok mutlu” dedi.

Önceki evliliklerini “büyük bir hata” olarak nitelendiren Özer, Pınar Dura ile kendisinin hâlâ birbirlerine aşık olduklarını belirtti.

Özer, “Pınar, Nurgül, ben ve Nejat bir araya gelip eğlenebiliriz. Artık Pınar’la çok mutluyum” diyerek duygularını dile getirdi.

Cem Nurgül

Cem Özer, 2017 yılından bu yana Pınar Dura ile evlidir.

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sıcak sahne günün konusuydu!  Dergisine poz verdiSıcak sahne günün konusuydu! Dergisine poz verdi
Yeni imajına yorumlar yağdı! Yeni imajına yorumlar yağdı! “Onu tanıyamadım”
dedi ki “Ben Mehdi’yim” dedi ve kaplıca otelindeki kızlarla harem kurdu!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking