Sağlık Bakanlığı 2023 sürekli işçi alımı kadro dağılımı (branş ve kontenjanlar)

0

Sağlık Bakanlığı’nın kadrolu personel alımı, şube ve personel dağılımına ilişkin kura sonuçları gündemde. Sağlık Bakanlığı bünyesinde 216 engellinin istihdam edileceğini de belirtelim. Temizlik elemanı olarak çalıştırılacak işçi başvuruları Başvurular 01.11.2023 – 06.11.2023 tarihleri ​​arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) esube.iskur.gov.tr​​​​​ üzerinden elektronik (online) erişim yoluyla alınmıştır.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALINIMI İÇİN KURS ÇEKİLDİ

Sağlık Bakanlığı 216 engelli personel alımı için kura çekimini duyurdu. 28 Kasım 2023, 10.30 Bakanlığın Bilkent Kampüsü’nde noter huzurunda il adına göre alfabetik sıraya göre gerçekleştirildi. Sonuçları aynı gün çıkarın https://iscisonuc.saglik.gov.tr İnternetten duyurdu. Kura sonuçları ile asil ve yedek listeler Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne iletilir. https://yhgm.saglik.gov.tr Sitede duyurulacaktır.

ÇEKİLİŞ SONUÇLARINA GÖRE RESMİ SAKİNLERDEN İSTENİLEN BELGELER

Kalıcı olarak yerleşenlerin işe başlama taleplerini içeren başvurular 30.11.2023 – 14.12.2023 Ek-1’de belirtilen belgelerle birlikte fiilen yerleşmeye hak kazandıkları il sağlık müdürlüklerinden tahsil edileceklerdir. Başvurular şahsen yapılacak olup posta, kargo veya kargo ile gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir.

Sürekli engelli (temizlik personeli) alımı kura sonuçlarına göre,
Yerleşimcilerden istenecek belgeler:

1-Randevu talep formunu açın İmzalı orijinal (tükenmez kalem veya dolma kalemle doldurulmuş, silinti ve kazıntı olmadan).
2-Askerlik durum belgesi. (Erkek yararlanıcılar için) (E-Devlet Kapısı’ndan alınan askerlik durum belgesi kabul edilecektir.)
3-Kamu Görevlileri Kanununun 48. maddesinin 7. fıkrası uyarınca n. 657,
Randevuya esas olarak, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir akıl hastalığının bulunmadığını belgeleyen sağlık raporu (tek sağlık raporu da olabilir).
4- Sabıka kaydı/arşiv belgesi. (E-devlet kapısından alınan adli sicil belgesi kabul edilecektir.)
5-Mal beyan formu. (Form el yazısıyla doldurulacak, önlü arkalı, tek nüsha olarak ve kapalı zarf içerisinde teslim edilecektir.)
6-Öğrenim belgesinin aslı veya onaylı örneği (Aslı İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görülüp onaylanacaktır.) Son başvuru tarihine (06.11.2023) kadar ilan edilen pozisyonlara başvurdukları mesleklere göre belirlenen okul (bölüm/program) diploması ve diğer gerekli belgeler.
7-İşe göndermede öncelik hakkı bulunan adaylar arasından kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alımında uygulanacak usul ve esaslar hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelik durumunu gösteren belge .
8-Adayların engellilik dahil istihdama engel teşkil etmediğini belgeleyen sağlık kurulu raporu.
9-İşçi alımında uygulanacak usul ve esaslar hakkında yönetmeliğin 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının i) bendi hükümlerine göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınmış özürlü tabip komisyonu raporu Adayların engellilik durumuna ilişkin kamu kurum ve kuruluşları.
10- Temizlikçilik mesleği için; En az 5 yıllık ilkokul (ikinci düzey yetişkin eğitimi)
Üniversite mezunu olmak (başarı belgesine sahip olanlar dahil).

SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALINACAK YERLER LİSTESİ

Ardahan (1), Çanakkale (9), Denizli (1), İstanbul (130), Kastamonu (4), Kilis (5), Mardin (7), Samsun (8), Sivas (1), Bilecik (1), Burdur (4), Erzurum (6), Gümüşhane (3), Hakkari (1), Hatay (8), Kars (3), Kırklareli (1), Kütahya (2), Malatya (9), Muğla (4), Sakarya (7), Sinop (1)

SAĞLIK BAKANLIĞI KALICI PERSONEL ALINIMI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN!

Sağlık Bakanlığı Kalıcı sözleşmeyle işe alınan personelin dağılımı 2023 (kontuarlar ve kontenjanlar)
Sağlık Bakanlığı Kalıcı sözleşmeyle işe alınan personelin dağılımı 2023 (kontuarlar ve kontenjanlar)
Sağlık Bakanlığı Kalıcı sözleşmeyle işe alınan personelin dağılımı 2023 (kontuarlar ve kontenjanlar)

AK Parti Eğilim Araştırması sonuçları ne zaman açıklanacak? AK Parti Belediye Başkan Adayları 2024!

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking