Strazburg’da arabanın tavanında yarım metre delik açıldı, yetkililer ‘göktaşı olabilir’ dedi

0
Bu haberin orijinal dili İngilizce idi.

Yetkililer, olay yerinde bulunan yaklaşık 2 santimetre çapındaki çakıl taşından “şüpheli” olduklarını söyledi. Bu taş daha detaylı analiz için polise teslim edildi

REKLAM

Fransa’nın Strasbourg kentinde park halindeki bir aracın tavanında 50 santimetre çapında bir delik açılması itfaiyecileri şaşırttı.

Deliğin kaynağını araştıran ekipler, çapı sadece 2 santimetre olan, hafif yanmış parke taşı benzeri bir taş bulurken, kazanın nedeninin meteor olabileceğini düşündüklerini açıkladı.

Ülkenin kuzeydoğusundaki banliyöde Pazartesi sabahı erken saatlerde meydana gelen kazada, araçtan duman çıkması üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yetkililerin yayınladığı müdahale raporunda, hasarlı aracın “göktaşı çarpmasından şüphelenildiği” belirtildi.

İtfaiye şefi AFP Matthieu Colobert’e şöyle konuştu: “Siteye vardığımızda, yaklaşık 50 santimetre çapında nispeten büyük bir darbenin aracın tavanına, zeminine ve yakıt deposuna nüfuz ettiğini fark ettik.”

Araştırma radyoaktivite olmadığı sonucuna vardı.

“Hiçbir nesne bulunamadı” diye devam eden Colobert, “Ya nesne bizim bulamadığımız kadar küçüktü ya da çarpma nedeniyle parçalanıp toza dönüştü.”

Colobert, ekibinin olay yerinde bulunan yaklaşık iki santimetre çapındaki bir çakıl taşından “şüpheli” olduğunu söyledi. Taş, daha ayrıntılı inceleme için polise teslim edildi.

Olay yerinde bulunan taşla ilgili konuşan polis sözcüsü, “Fındık büyüklüğünde, yanmış oduna benziyor, çok hafif” diyerek, cismin Paris’teki adli tıp birimine gönderileceğini duyurdu. .

“Uzaydan bir cisim mi geldi? Asıl soru bu” diyen polis, şunları ekledi: “İniş sırasında çok yüksek hızla atılan bir misket bile hasara yol açabilir. Ancak yine de onun uzaydan gelen bir cisim olduğunu kanıtlamamız gerekiyor. boşluk. boşluk”. ” dedi.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking