Ali Koç topu Mehmet Büyükekşi’ye attı! Dikkatleri 2019 ve 2020 sezonuna çekti! ”Burada tutarsızlık var”Süper Lig

0

Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, toplantının ardından açıklamalarda bulundu. İşte Ali Koç’un açıklamaları…

“HALİL UMUT MELER’İN SAĞLIKLI OLMASINI İSTİYORUZ”

“Halil Umut Meler’in sağlığına kavuşarak yeşil sahalara dönmesini istiyoruz. Önemli Türk hakemin kararını gözden geçirip sahalara dönmesini umuyoruz.”

“KULÜPLER AÇIKLAMALARIYLA MEVCUTTUR”

5f30bc0fe23649b6923c69b8790da6ac

“Hakemlerin hastaneden çıktıktan sonra yaptıkları açıklamalar ve sözcü olarak seçtikleri kişiler ülkede büyük tedirginlik yarattı. Hakemliğin durumu ortada. Arada ciddi ve radikal adımların atılacağı, bu konuda ciddi adımlar atılacağı anlatıldı. Bu hakem sorununu en aza indirecek bir yol haritası. TFF de bu hakemlerle gitmeyeceğini bize defalarca söyledi. Şimdi TFF hangi noktayı görecek? Haftalardır bu sorunu konuşuyoruz. Hakem atamak için Almanya’ya gittiler. , yeni bir sistem getirileceği söylendi. Bekliyoruz. TFF bir keresinde şöyle demişti: “Bu hakemler bizi de mi yemek istiyor?” “Şüpheleri vardı. Hakem sorunu devam ediyor.”

“MÜMKÜN OLDUĞUNDA PASSOLİG’İN KALDIRILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİK”

ali_koc_galatasaray_in_macini_iziyorum_bir_senede_nereden_nereye_gelindigini_gorduk_h14284_1c606

“Mümkünse Passolig’in kaldırılması gerektiğini söyledik. Yeni bir yasak yerine mümkünse tamamen kaldırılmasını istedik.”

“BU HAFTANIN MAÇLARI OCAK AYINA ERTELENMİŞTİR…”

0cce65fe732bf6d88379257e64ed62f0d243e375

“Bu haftaki maçların Ocak ayında ertelenmesi… Yarışmada da büyük haksızlık. Maçlar atıştan sonra da devam etti ve tehdit edildik. Burada bir duygu patlaması var. Bunu bir dönüm noktası olarak değerlendirmek lazım. Türk futbolu için bu sorunu çözebiliriz. Maçlara hakemler gelir, çıkmaza girer… Bilmiyorum. Hakemler hakkındaki fikrimi bilirsiniz.”

“BUGÜN SORUNLARLA CESARETLE KARŞILAŞMA GÜNÜ”

GBPi-dKWkAAUYsN

“Gün, sorunlarla cesaretle yüzleşme ve gerekli adımları atma günüdür. Bu olaylara geniş perspektiften bakmalıyız. Buraya nasıl geldiğimizi iyi anlamalıyız. TFF, MHK, hakemler, kulüpler, medya, taraftarlar.. Hepimiz. Nereden geldik, nereye ulaştık, Türk futbolu ne kadar yol kat etti, inceleyin.” “Düşünmemiz gerekiyor. Buraya nasıl geldiğimizi anlarsak çözüm bulabiliriz. Bu resimde herkesin payı var.”

“2019/20 VE 2020/21 SEZONLARINDA…”

499054

“TFF bu olaylardan kendini ayrı tutamaz. TFF’nin bu olaylardaki suçlayıcı tutumu kabul edilemez. Konuyla ilgisi olmayan kişileri azmettirici gibi göstermek kabul edilemez bir yaklaşımdır. Sayın Mehmet Büyükekşi döneminde Sayın Mehmet Büyükekşi’nin Gaziantep FK Başkanı 2019/20 ve 2020/21 sezonlarında bazı maçlarda hakemlerle birlikte yer aldığını belirterek, “Sizden ricam onun açıklamalarına bir göz atmanız çünkü bazı tutarsızlıklar var.”

“HERKES ÜSÜNE GÖRE YAPILMALI”

7c5d35be41a34dd8b64a4e75e81336f0

“Türk futbolu artık rekabet değil, çatışmadır, hatta ayrışma noktasına gelmiştir. Bu durum toplumumuza zarar vermektedir. Ülkenin birlik, beraberlik ve huzuru her türlü rekabetten daha önemlidir. Huzur ve birlik. Toplumun kırmızı çizgimiz olması gerekir. Birlik ve beraberliği bozan pek çok unsur zaten var.” “Fırsatlar olsa da futbolun önceliği olmamalı. Herkes üzerine düşeni yapmalı. Kararlılıkla hareket etmeliyiz.”

“BUNU YAPMAK ZORUNDASINIZ!”

12122023232228_6944697_23_22-1

“Asla yapılmaması gereken şeyler şunlardır: Sorumluluğu başkasına devretmek, kendi sorunlarınızı görmezden gelmek ve bu talihsiz olayı kronik sorunları gizlemek için kullanmak!”

“TÜM GİRİŞİMİ ALIYORUZ VE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ”

ali-koc-aa-1989992

“Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da toplantıya katıldı. Şu ana kadar yaşanan olaylarla ilgili iki konu üzerinde duruldu: Adil rekabet ve mali sorunlar. Sayın Bakanımızın konuları bizden dinlemesini değerli buluyoruz. Bugüne kadar TFF Başkanımızın sorunlarını dinleyen Cumhurbaşkanımız, Adalet Bakanımız ve Adalet Bakanımız “İçişleri Bakanımızı ziyaret edeceğiz. Sorunlar çözülene kadar Gençlik ve Spor Bakanlığımızla sık sık görüşmemiz gerektiğine karar verdik. Tüm inisiyatifi ele alacağız ve sorunların çözümü için çalışmaya başlayacağız.”

“TFF’NİN İSTİFASINI MI İSTİYORSUNUZ?”

baskansonnn

“TFF’den memnun olan kulüpler var. Hiç memnun olmayanlar da var. TFF ve MHK değişiyor ama sorunlar değişmiyor. Adil rekabet eksikliğinin asıl kaynağını hepimiz biliyoruz. TFF Bize bir irade göstereceğini söyledi, bakalım ne olacak.”

“Muhtemelen aklında başka bir takvim vardı”

kulüp-dernek-başkanı-ali-koç-hakemler-değişti-bt4o

“Erteleme kararı konusunda kulüp başkanlarına danışılmadı. Süresiz erteleme kararı… Salı günü maçlar hemen başlamayacak. Muhtemelen aklında farklı bir takvim vardı. Sonra kazandı. Takım otobüsüne ateş açıldı. F.Bahçe “Otobüste 50 kişi vardı ve viyadükte hayatını kaybettiler. Faili hala bilinmiyor ve burası Türkiye Cumhuriyeti.” “Devlet adına bir utançtır. Maçlar da orada oynandı. ‘Fenerbahçe maçları oynamamanın bedelini ödeyecek’ denildi. Acele bir karar verildi.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Altaylı Efe, PSG'nin radarına girmeyi başardı!Altaylı Efe, PSG’nin radarına girmeyi başardı!
F.Bahçe Beko'dan planlanan ayrılık gerçekleşti!F.Bahçe Beko’dan planlanan ayrılık gerçekleşti!
''Maçlara gelebiliriz''”Maçlara gelebiliriz”

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking