Elon Musk’ın yapay zeka şirketi xAI’den ChatGPT’ye çok konuşulacak rakip: Grok… İlk görüntüleri yayınladı

0

Yapay zeka artık hayatımızın bir parçası. Hatta büyük şirketler bile yapay zeka konusunda çeşitli çalışmalar yürütüyor. Bu şirketler arasında sosyal medya şirketleri de yer alıyor. Örneğin Instagram, Facebook ve WhatsApp’ın çatı şirketi olan Meta, yapay zeka üzerinde çok çalışıyor. X’in sahibi Elon Musk, yapay zeka şirketi xAI’nin ilk yapay zekasını seçilmiş bir gruba sunacağını söyleyerek bu konudaki çalışmalarının aşamasını örnekledi. Şimdi ise Musk’tan bu konuyla ilgili yeni paylaşımlar geldi.

XAI ŞİRKETİNİN CHATGPT RAKİBİ “GROK” YAPAY ZEKA MODELİDİR

Elon Musk, Grok gibi ChatGPT’ye benzer bir arayüze sahip olduğu görünen xAI sisteminin adını paylaştı. Musk, Grok’un yanıtlarına biraz mizah katacak şekilde tasarlandığını söylüyor.

Musk’ın aktardığı bilgilere göre Grok, X platformu üzerinden gerçek zamanlı bilgilere ulaşabiliyor. Musk, bunu diğer modellere göre çok büyük bir avantaj olarak değerlendiriyor.

Bir kez daha Musk’ın açıklamasına göre xAI’nin Grok sistemi, erken betadan çıkar çıkmaz tüm X Premium+ abonelerinin kullanımına sunulacak.

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Atatürk'ün boyuyla ilgili açıklaması sosyal medyada gündem olduAtatürk’ün boyuyla ilgili açıklaması sosyal medyada gündem oldu
Heyecan ikinci günde de devam ediyor: CHP'nin gözü bugünkü seçimlerde!Heyecan ikinci günde de devam ediyor: CHP’nin gözü bugünkü seçimlerde!
Gözler 11 CHP'li büyükşehirde!  Aralarındaki tek isim İmamoğlu'yduGözler 11 CHP’li büyükşehirde! Aralarındaki tek isim İmamoğlu’ydu

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking