Güldürürken düşündüren sergi

0

Galeri 77, kendi mekanı dışındaki tüm sergileri kapsayan “Galeri 77 Shows” projesinin üçüncü etabında galeri portföyünden seçilen beş genç ve köklü sanatçının eserlerini The Stay Boulevard Nişantaşı’nda açılan karma sergide bir araya getiriyor. Narek Arzumanyan, Gago, Sedat Girgin, Evgenia Saré ve Arthur Tonakanyan’ın yarattığı tuhaf ve akışkan dünyaların kapılarını aralayan “Gülmekten Kendine Dönüş” başlıklı sergi, güldürürken düşündürmeyi de amaçlıyor.

5 NİSAN’A KADAR…

Kimliksizlik, kimlik arayışı, toplumsal eleştiri, hiciv ve aidiyet gibi temalara odaklanan sergi, ev sahipliği yaptığı yerden aldığı ilhamla bu kavramların arayışını ortaya koyuyor. Renkli ve eğlenceli çalışmaların yer aldığı sergi, 5 Nisan’a kadar otelin Teşvikiye Caddesi’ndeki tesislerinde görülebilecek.

NİŞANTAŞI’YA YENİ ‘KULÜP’

Sergi için düzenlenen basın toplantısında sergiye ek olarak bir mekânın daha tanıtımı yapıldı. Serginin hemen yanında Komedi Kulübü yakın zamanda açıldı. Yabancı filmlerden tanıdığımız “caz kulüplerini” anımsatan tasarımıyla Comedy Club, Nişantaşı’na yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Bu ay hemen hemen her gün dolu olan mekanın etkinliklerinde de biletler tükendi. Mesela bugün sitede ‘Harika Şeyler Listesi’ adlı oyun yer alacak, yarın da Deniz Göktaş’ın oyunu olacak. Önümüzdeki günlerde Harun Tekin ve Koray Candemir’in “Şakalı Akustik” konseri 15 Şubat’ta Seda Yüz (21 Şubat), Evrencan Gündüz (22 Şubat), Alpay Erdem (23 Şubat) ve Emre Günsal (23 Şubat) ile gerçekleştirilecek. 28 Şubat) stantta ayrıca up-up gösterileri de yapılacak.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku

Antalya Haber Sunucu
meritking